Jdi na obsah Jdi na menu
 


   

 

Člověk by měl  vědět jak bude.....
Ať máte v očích sluníčko 
 

Tady máme  "VZKAZNÍK",

 kam můžete psát SLUŠNÉ  připomínky, vzkazy a dotazy,

za které předem děkuji

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Discover the Ultimate Guide to Cryptocurrency Exchanges!

(DarrickMycle, 19. 3. 2024 20:04)

Hey everyone! I've just stumbled upon an amazing resource that's all about cryptocurrency exchanges. If you're keen on exploring different cryptocurrency exchanges, this might be the right resource for you!

The site (https://cryptoairdrops.ru/) offers comprehensive insights of a wide range of crypto exchanges, including fees, security measures, available cryptocurrencies, and user experience. Whether you're a beginner just starting out or an advanced user, there's something for everyone.

What I found particularly useful was their comparison tool, which made it super easy to evaluate different exchanges and find the one that best fits my needs. They also cover the latest trends in the crypto world, which keeps you up-to-date on all the critical changes.

If you're interested in exploring different cryptocurrency exchanges, I highly recommend checking this site out. It's packed with valuable information that can help you make better choices in the ever-changing world of cryptocurrency.

Let's dive into it and share our experiences! Would love to hear your thoughts and experiences with different exchanges as well.

Dobře, že stále u nás existují fandové

(Blanka Kubešová, 7. 11. 2021 18:11)

Knihovnám obecně fandím a Prezentaci osobností dobře znám, přesto jsem se dnes od milovaných autorů nemohla odtrhnout. Vždy se najde něco, co vypadlo z paměti nebo co si člověk rád poslechne znovu. Dnes padla moje volba na milovaného K. H. Máchu, ale to mi nestačilo a ještě jsem se zaposlouchala do K. J. Erbena.
Dobře, že stále u nás existují fandové, kteří nelitují svého času a takové prezentace vytvoří. Bravo! Děkuju!

Re: Dobře, že stále u nás existují fandové

(knihovnice Janina, 7. 11. 2021 19:30)

Blani, děkuji, pochvaly si moc a moc vážím, jsem ráda, že nedělám prezentace nadarmo a že čtenáře potěší a zaujme. Děkuji

Knihovnice Janina, je ženou na tom správném místě.

(Blanka Faltová, 7. 11. 2021 19:21)

Jiráskova knihovna Klučov, má tu nejúžasnější knihovnici Janinu, kvůli které stojí za to, knihovnu a její stránky navštěvovat. Paní Janina má obrovský přehled jak o dílech, tak i jejich autorech. Nad rámec v knihách napsaných informací, nabídne čtenáři i něco ze svých vlastních postřehů z četby i života spisovatele. Její cenné postřehy tak vedou k dokreslení autorovy tvorby a čtenář se může ve výběru četby lépe orientovat. Na stránkách knihovny paní Janina připomíná čtenářům významná data spisovatelů a jejich tvorbu. Tu umí přiblížit i díky vkusným a poutavým videím, za což sklízí můj velký obdiv. Svým čtenářům je díky svým vědomostem a ochotě nápomocná a velmi užitečná. Tato žena, se díky všemu shora zmíněnému, nesmazatelně zapsala do dobrého chodu Jiráskovy knihovny Klučov a v dalekém budoucnu ji nahradit, nebude vůbec snadné, právě pro její milou a vstřícnou povahu, píli a ochotu vyjít čtenáři ve všem vstříc. Je to člověk na svém místě a patří ji obrovský dík za vše, co pro čtenáře dělá. Jen kdyby bylo takových knihovnic mnohem víc.

Re: Knihovnice Janina, je ženou na tom správném místě.

(knihovnice Janina, 7. 11. 2021 19:28)

Moc a moc děkuji za pěkný komentář a uznání, kterého si nesmírně vážím

úžasné stránky Jiráskovy knihovny Klučov

(Jaroslava Kašparová, 17. 11. 2020 17:00)

Dobrý den,
narazila jsem na Vaše stránky na webu náhodou a jsem nadšená! Gratuluju! a smekám před Vámi. Knihovna musí být úžasná! Držím palce, ať Vám nadšení vydrží i nadále!

knihovnice (národní knihovny, Knihovny Národního muzea), t.č. v důchodovém věku, ale aktivní

Podívejte se na stránky Knihovny NM, kde máme databázi PROVENIO, třeba tam najdete něco, co Vás zaujme.
Adresa:https://www.provenio.net

Re: úžasné stránky Jiráskovy knihovny Klučov

(knihovnice Janina, 18. 11. 2020 19:40)

Děkuji, potěšila jste mě. Velmi ráda se na Vámi uvedený odkaz podívám. Krásné dny ve zdraví s pěknou knihou přeje Janina

Umění - nádhera

(Milena, 18. 1. 2020 10:01)

Je to úžasné takto předat krásu pohromadě. Díky!

Re: Umění - nádhera

(Janina, 24. 1. 2020 10:25)

Děkujeme